Socker på gröten

Här har det hänt grejer idag i alla fall. Hela helgen egentligen. Det har varit mysigt, lite kaotiskt och.. annorlunda. Denna första advent lär vi nog aldrig glömma i alla fall.
Just nu sitter jag och smälter denna helg och äter dadlar med pepparkakssmak. Det är ju riktigt gott! Har aldrig smakat det förut. Och vad ska bli av mitt veganska liv egentligen, jag har inget matintresse och kan ingenting om mat så det går inte jättebra. Jag har inte ätit kött sedan i juli (förutom fisk och skaldjur) men nu börjar jag känna en längtan efter att lära mig mer och ta ett steg till. Om det bara var lite roligare... 
 
Nu har kryddnejlika ersatt dadlarna. Jag blir sugen på snus ganska ofta men jag har inte snusat alls på snart två veckor. Helt nikotinfri nu. Det är ofattbart. Jag är så stolt över mig själv. Äntligen är jag av med skiten! Och julkänsla har jag också. Och hopp, god sömn och ett lugn. Men nu börjar klockan redan dra iväg. Det var ju något speciellt jag hade tänkt skriva om.. Men så ringde telefonen och jag gick till köket och grejade medan jag pratade och sen var det borta.. Jag kanske kommer på vad det var en annan gång..
 
Min nya grej är att äta kanel och socker på gröten. 
Jag hade glömt vad gott det är...
Det är himmelriket.
Kram
 
Allmänt | |
Upp