Förändring

God morgon!
Nu sitter jag här vid köksbordet med en kopp te och levande ljus, jag är till och med påklädd. Vi köpte en radio i helgen också så det är julmusik i bakgrunden. Som jag längtat efter att ha det så här! Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i så många år och nu helt plötsligt sover jag hela nätterna. Jag går upp innan sju varje morgon utan hjälp av väckarklockan!!!! Jag har förändrat en del saker i mitt liv den senaste tiden och det kan vara det. Att sova.. åh vad ni som brukar sova bra har haft det lyxigt alltså.
 
Och vad är det jag har gjort? Ja ni, allt har hänt av en slump. Jag var till min kbt-terapeut förra veckan och då blev jag erbjuden akupunktur och magnetplåster, tror jag det heter? Så fort nålarna nuddade öronen så kände jag att det var så rätt för mig. Efteråt fick jag de där små kulorna fasttejpade på olika punkter i mina öron, tre i varje öra. Det har gått en vecka och två sitter kvar i ena örat och en i det andra. Den kvällen somnade jag innan tolv.
 
Därefter har jag promenerat varje dag, fortsatt med mindfulness (såklart, det behöver man ju) och slutat snusa! Jag trodde aldrig jag skulle klara det, men snusen är borta. Allt det här tillsammans har verkligen gjort underverk. Jag ska snart börja ta mig till gymmet igen, men jag fick en sån konstig känsla sist jag var där. Det var fullt med folk, varje maskin var upptagen.. Onsdagsruset. Jag satt utanför salen och väntade på yogapasset och tittade ut i salen. Gud vad konstigt egentligen. Så många människor under samma tak som lyfter vikter. Flåsande och stönande med blickarna i speglarna. Jag fick en sån avsmak för hela konceptet på något vis. Men hur konstigt det än är så har de ju löpband, yoga och bodybalance och det kommer dra mig dit igen.
 
Det är fler saker som hänt också. Varken bra eller dåliga men som bidragit till förändring. Något nytt väntar, jag känner det. 
 
Kropp & själ | |
Upp