Halloween

I väldigt många år nu har jag ordnat Halloween för mina syskon. De var små när jag började med det här, sen kom Max till världen och jag kunde fortfarande anpassa efter mina syskon, men nu är Max fem år och syskonen börjar komma upp i tonåren så nu börjar det bli svårt att få det att passa alla. Mina syskon är ju sugna på mycket läskigare såklart, men det går inte. 
 
Jag sa till dem i går att snart får vi nästan börja ordna så att vi ses och käkar Halloween-middag och kanske ser en film ihop. Så kanske det blir skattjakt och sånt för Max och någon kompis till honom. Samtidigt så blir man aldrig för gammal för att pyssla. Men jag vet inte, det är svårt.
 
Jag tycker att det är skönt att barn blir äldre. Jag vet att många säger att de saknar småbarnstiden och att barnen växer för snabbt, men jag håller verkligen inte med. Jag längtar tills det inte är fläckar i soffan efter kladdiga händer och tills jag slipper trampa in hårda små leksaker i fötterna. Max kommer alltid vara min fina Max även när han är stor. Men det blir ju andra bekymmer då.. Men att längta tillbaka är inte min melodi. 
 
Det blev i alla fall lyckat i går och vi hade jättekul, men det kändes som att det här var nog sista gången jag lyckades fixa så att alla hade kul. Jag vet inte varför, det var bara en stark känsla inom mig när jag stod mitt i natten och packade ner alla halloweensaker. 
 
Allmänt | |
Upp