Lust att greja hemma

Det har hänt något idag. Jag vaknade med ett lugn och jag kände en sån stark glädje och lust. Äntligen fick jag ork och lust till att duscha blommorna och plantera om några som det nästan börjat växa mossa och något svampliknande på. Det är mycket kvar att göra men det känns bra, jag tar en bit i taget. Jag längtar så mycket efter julen, att få ta fram den mysiga belysningen och tända ljus med juldoft. 
 
När jag la mig igår fortsatte jag att lyssna på "Den magiska gnistan" och den fick mig ordentligt. Jag kände igen mig i så mycket och jag fick hopp och ett lugn, jag skäms nästan för att jag skrev som jag skrev i gårdagens inlägg. Jag ska aldrig mer tvivla på det jag känner. Jag vet ju precis åt vilket håll jag vill, så varför är det så svårt?
 
Nu ska jag åka iväg på Mindfulness-kursen. Den kommer så otroligt passande nu. 
När jag kommer hem ifrån den så tänker jag tända alla ljus i vardagsrummet. Nu är det städat där och även fast halloweengrejerna är kvar så är det i alla fall rent så jag kan andas och slappna av. Jag har flyttat in min stora ljuslykta dit också nu så att jag kan få njuta av den. Av någon anledning så har den stått i hallen och dammat i ett hörn. 
 
Jag har fått till det bra utan att köpa en massa nytt. Jag har lärt mig att innan man köper nytt så ska det först städas och försökas med det man redan har. Oftast blir det bra då, men om man trots det ändå känner att man behöver köpa det man tänkt sig så är det okej att göra det. Men många gånger så är det städning som behövs.
 
Hem & trädgård | |
Upp