Sötsaker & livet

Vilken sliskig dag. Vi har bakat en hel deg (färdig) och ätit upp nästan allt, och jag har säkert druckit tio muggar kaffe och sen fikade jag med en kompis nu på kvällen också. Det känns nu att det blivit lite för mycket, men det var gott i stunden i alla fall. 
 
Det börjar hända saker i mitt liv nu. Bra saker. Jag känner hur mitt inre får ta större plats och jag tror mer på mina känslor. Jag litar på mig själv mycket mer än tidigare och känner att varje steg jag tar räknas. Jag är inte alls lika mycket i framtiden nu. Jag har drömmar såklart, men det jag gör här och nu räknas även om det går segt.
 
Jag har börjat jobba igen också (med lön, jag har jobbat hela tiden med mig själv fast det får man ju inte betalt för) och det känns bra men magkatarren är tillbaka varje kväll och sömnen är värre än värst. Tack och lov så får jag inga ”stress-attacker” påväg till jobbet och heller inte på plats, men det har börjat smyga sig på i andra situationer igen. En varningsklocka. Frågan är hur jag kommer lyssna på den här varningsklockan nu och vad jag kan och borde göra åt saken. 
 
Att ta det lugnt är verkligen min melodi nu för tiden. Och min familj har börjat vänja sig vid det. Det är ok att backa ur storhandlingen, lekparken eller en middag med släkten om kroppen behöver vila. Det bara måste få vara så. 
 
Allmänt | |
Upp