Tungt inre blandat med glädje

Det pendlar verkligen från dag till dag med hur jag känner mig. Under meditationen i går kväll var det väldigt jobbigt i mitt bröst. Pulsen var högre än den brukar vara och varje andetag värkte. Visst hanterar jag allt bättre nu och går inte ner mig för varje smäll, men det sätter sig och känns. Jag får leva med det här, jag kan ju inte förändra andra. 
Det är lite tomt här hemma nu, men mysigt. Jag är bättre på att göra det mysigt för mig själv nu, många gånger har jag sparat på ljus och tänker att det är bättre att tända allt ikväll eller på fredag osv, men det här "tjatet" med att leva här och nu börjar verkligen fästa sig och det blir bättre av det. 
 
Jag ångrar att jag sålde min mac, den kaotiska livsperioden som orsakade försäljningen finns att läsa HÄR .. Den här datorn som jag har nu är kass för bildredigering så jag fick ju en chock när jag såg hur bilderna blev sen när jag kollade i min telefon (iPhone). Men men, det är små problem i livet fast det är ganska tråkigt när det är mitt intresse som jag nu börjat ta upp igen. Men nu är det gjort och jag får ta vad jag har.
 
Nu ska jag arbeta med en dröm jag haft, på ett sätt som jag inte gjort förut. En dröm som jag haft när jag sovit alltså. Ljusen lyser upp vardgasrummet på ett underbart sätt. Kaffe har jag också.. 
 
Hem & trädgård | |
#1 - - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap:

Usch styrkekramar till dig!!

Svar: Tack! 🌟
Iza Kihlström

Upp