Vågar jag blogga?

Det är en lyckans dag idag. Det känns som att all tid jag lagt på att studera mig själv och att jag skrivit ner allt har lett till att jag har ”bevis” och kan se ett mönster, jag har en bild av mig själv som förklarar en hel del. Det är jätteskönt för nu kan jag börja arbeta på ett annat sätt. Självklart har jag inte klarat detta helt själv, det är många som är inblandade. Men nu börjar jag tveka på en sak..
 
 ... ska jag verkligen ha bloggen kvar? Ska jag bara ta bort vissa inlägg? Eller några kategorier? Eller ska den få finnas kvar som den är, så som jag egentligen vill ha den? Jag är livrädd för att min sjukdom MS ska sätta käppar i hjulen för mig och vill absolut inte att arbetsgivare ska veta det (men på ett sätt vill jag ändå det) men ändå har jag inga problem om att blogga om det! Men jag är trött på allt jävla smusslande, att det är tabu, och psykiskt dåligt ska man inte må och hej och hå. Vi är människor allihopa och alla har sitt! jag vill inte dölja saker, jag vill visa vad jag kan erbjuda, trots ms och brister, och sen köra på istället för att lossas att allt är frid och fröjd och ta smällen sen. Det är nog med det fula spel vi uppmanas delta i. Ingen mår bra av det. Men ändå tvekar jag. Är jag korkad som skriver öppet om detta?
 
Jag var hos mormor och drack kaffe ikväll. Där kan jag samla tankarna. Det är hennes katt på bilden, just den katt som orsakat att jag nu ligger med tät näsa och andningssvårigheter. Men det gör inget för vi hade det så trevligt.
 
Allmänt | |
Upp