Varm stämning i mitt lilla hem

Idag har jag nynnat julsånger och haft en obeskrivligt skönt känsla inombords. Energin hemma har varit lugn, varm och trygg. Jag har mest grejat i köket och Max har lekt. Det är så konstigt med tanke på natten som var.. Några av er kanske hann se mitt inlägg som jag publicerade runt tvåtiden inatt. Det var en fruktansvärd natt med magont och hög puls pga allt som hände. Men jag tror att det måste betyda att jag frigjort mig en del från "medberoenderollen" för tidigare har jag inte kunnat leva normalt dagen efter något sånt här.
 
Jag fick en present av mamma i går som tack för att jag hade Halloween. Det hade hon inte behövt, men det var så fint. Älskar den brickan med granar. 
 
Ja det är så här livet är. Glädje, sorg, ilska, förtvilan, lycka och hopp. Jag börja verkligen må så mycket bättre, jag är faktiskt väldigt förvånad över att dagen har varit så fin trots det som hände inatt. Det känns bra. Självklart kommer det alltid smärta att få veta att hemska saker händer med de man bryr sig om, men jag kan inte göra något. Mitt liv kan inte stanna varje gång, det har slitit sönder mig totalt. Det räcker nu.
 
Jag ser fram emot julen med stor glädje, det kommer bli min första stressfria jul. Jag ska verkligen njuta, lägga upp fötterna på pallen och suga i mig alla dofter och kärleken. Spela sällskapsspel och för första gången verkligen känna smaken av allt gott jag ska äta. Självklart är det här saker jag ska öva på alla dagar, men julen har ju speciella smaker. 
 
Ta hand om dig, var snäll mot dig själv.
 
Hem & trädgård | |
Upp