Bodybalance

Idag var jag på bodybalancepass, det är så kul att känna att jag kan gå djupare i positionerna redan. Under mitt studieår så stelnade jag ordentligt. Det kunde vara 200 steg på mobilens stegräknare också, så det var mycket sittande. Nackdelen med distansstudier. Eftersom att jag har barn så blev det ju att jag var tvungen att studera under dagistiden, så jag var inte mer fri bara för att det var distans.
 
(null)
Jag har haft med mig min egen yogamatta senaste gångerna. Det är lite småäckligt att ligga i "barnets position" på en matta som väldigt många har svettats på med alla möjliga kroppsdelar.. 
 
(null)
Jag har känt mig enkel idag. Inga djupare tankar, inga konstigheter. KBT-samtalet var superbra och det hade jag kl8.30 i morse och efter det tog jag en promenad vid vattnet i solsken och iskall luft. Det började bra helt enkelt och efter det fick jag mycket gjort. Viktiga saker. Det känns som att det finns en chans för mig att smälta in men ändå vara alldeles speciell för mig själv. Det räcker med att jag själv vet, ser och känner. Jag kan inte väcka alla.
 

Kropp & själ | |
Upp