Fy fan rent ut sagt

Energin här hemma är helt splittrad. Dagen har varit skit rent ut sagt och det beror på mig och att jag inte fick någon sömn inatt. Men det här med den splittrade energin hemma, det vet jag inte riktigt vad det beror på. Det kan vara att jag börjar bli mer och mer allergisk mot prylar, det stressar mig mycket och så är det nog denna Halloween. Jag har alltid älskat halloween och vi har firat det ganska stort varje år, men nu känner jag bara usch! Plastiga, färgstarka hemska saker! Och Max är ju helt inne på det här nu och har dekorerat hela vardagsrummet med svarta löv, pumpor och skelett. 
 
Jag struntar i att folk säger att mitt behov av att städa och ha ordning är för att jag försöker kontrollera något, då får det vara så, när höstlovet är över så ska jag storstäda hela hemmet och skänka bort det som stör energin. Jag är redan på god väg med det, har sålt och skänkt mycket, men det finns mer. Den här dagen har varit fruktansvärd. Ännu värre blev det när solen kom och lyste upp allt damm och gjorde hela hemmet blekt och trist, och det är väl meningen att man ska gå ut när solen lyser men det är inte så roligt när man inte sovit en sekund! Tv, solljus, damm, röra och en massa plastiga halloweensaker. Inte ens löpning och bodybalance hjälpte.
 
Inte heller har det hjälpt att jag börjat lyssna på "Den magiska gnistan". Idag finns det verkligen ingen gnista i ärlighetens namn. Meditation, yoga, mindfulness och allt vad det heter, idag har jag tyvärr inte kunnat ta till mig något av det. Men jag har inte ens försökt... 
 
I morgon börjar första tillfället på mindfulnesskursen jag anmält mig till. Jag känner att jag verkligen behöver bli lite uppdaterad faktiskt.  
 
Hem & trädgård | |
Upp