Jag blir galen

Ibland känns det som att jag borde ta bort bloggen. Jag har ju tagit bort alla andra konton.. Det är lika bra att försvinna från nätet så mycket det bara går. Men rätt som det är så får jag en sån längtan hit, att få "prata ut" där andra kan läsa. I framtiden hoppas jag att ni som läser här vill kommentera, ifrågasätta mina tankar eller komma med idéer. Det är skönt många gånger att man slipper vara social och det blir inga diskussioner om varför man inte gillat den bilden eller inte följer den personen, här är det enkelt. Men lite för tomt.

(null)
Jag har haft många stunder senaste dagarna som inte varit prima. Jag glömmer bort det som är viktigt för mig när jag släpper lite på det som får mig att må bra. Och så har de sena kvällarna bara blivit senare och senare.. inte alls bra, dåligt med sömn sliter hårt på mig. 
 
Jag har de senaste dagarna kastat mina tankar fram och tillbaka mellan nutid och framtid, drömmar och verklighet, arbeten och utbildningar. Och jag kommer ingen vart. Jag gissar att det är för att det är lite för tidigt att börja tänka på det nu, jag mår bättre men jag är inte klar. Stressen kommer snabbt och idag har jag verkligen dragit till mig otur och så har jag blivit så jäkla irrireterad och när man gör saker då så blir det inte bra. Jag har tappat saker, snubblat, tappade ut hela kassen med pappförpackningar som skulle till soprummet, tappat nycklarna, sprutat ner mig med vatten, haft ner halva tvättställningen, lovade pannkakor men hade inte alla ingredienser. Ja men ni vet, små skitsaker som kan förstöra en vissa dagar. Och när man bestämt sig för att det är en skitdag så får man ännu mer skit. 
 
Jag gick på ett yogapass kl18 ikväll och där förlät jag mig själv för att jag varit så hård idag. Det var så befriande, jag gick därifrån med en finare syn på mig själv och med förståelse. Det är inte lätt nu, så är det bara. När jag slutligen landade i soffan med tungt huvud, svidande ögon och med massagebollarna under fötterna så tänkte jag jag har ju i alla fall mig själv och det är allt jag behöver i den här stunden, det duger fint. Jag är här och just precis nu kan jag inte göra mer än att bara vara här.
 
 
 
 
Tankar | |
Upp