Liljor till våren & huslängan

Jag fick plötsligt ett sånt lyckorus. Jag kom att tänka på alla lökar jag satt i stugan som kommer titta upp efter den långa vintern. Det känns lite fel att skriva om det nu i mysiga hösten, vi har ju julen framför oss också (som varken ska bli dyr eller stressig i år), men det bara kom till mig. Jag hade nästan glömt att jag satt dem. De är så vackra!

(null)
Ibland längtar jag efter hus så att det gör ont men oftast är jag väldigt nöjd med allt som det är. Men jag skulle gärna ha en trädgård och orangeri. Nu när vintern kommer och många bloggare lägger upp mysiga fönsterbilder med fin belysning, snö och tända ljus, då blir längtan efter hus större. Eller när jag ser bilder på när det dukats fint för att vänner och familj ska komma på middag. Vi har inte plats för ett stort bord nu. Men det gör inget. Allt som är meningen kommer nog till en tillslut.

En sak har jag lärt mig och det är att om man inte stannar upp och ser det man har och gör det bästa av det så kommer man aldrig bli nöjd. Det går alltid att få det finare och bättre. Fast det blir ju aldrig helt bra ändå eftersom att man inte nöjer sig.

Snart ska jag gå till bibblan och kolla om de har några riktigt bra spökhistorier att låna ut. Vi firar alltid halloween, och precis som med julen så ska det i år bli billigt och stressfritt.
🎃🌷🍁🎄🏡❄️🕷

Hem & trädgård | |
Upp