Pengar, prylar, stress

Jag har återhämtat mig väldigt bra på kort tid, men jag har fått offra mycket för att kunna läka. Bland annat kontakten med en nära familjemedlem, den ekonomin vi hade och på ett sätt en liten bit av min planerade framtid. Men det känns fel att skriva så för jag har bättre framtidstro nu än för några månader sedan, och utan mig själv blir det ju ändå ingen vidare framtid hur mycket jag än planerat. 

(null)
Men det är tufft. Hur mycket jag än försöker vara i nuet, sälja av och skänka det som inte används, inte slösa pengar, njuta av det vi har och träna, äta och må bra så smyger sig stressen på mig som säger att jag snart måste "komma igång" igen (som att jag inte redan gör tillräckligt). Och så närmar sig julen. Hur jag än försöker behärska mig så skriker en del av mig rätt ut nu när julsakerna börjar åka fram. "Jo men visst behöver vi väl lite juldekorationer ändå, lite nytt". Alla goda dofter och allt glitter får mig verkligen att bli ha-galen. Inte så charmigt men sant. 

Jag är så stressad av att jag inte känner mig redo än men ändå snart måste komma tillbaka till det jävla ekorrhjulet, för där lär jag väl hamna igen som vanligt. Stress. Stress....!!! Tänk hur det är med allt. Krav, förväntningar, prestation, pengar, karriär, prylar. Status.. klass.. en ständig kamp som man bara förväntas delta i på något sätt. 

Stress & ångest | |
Upp