Rosor i höstkylan

Tänk att rosorna kämpar på trots frostnätter. Det är lite vemodigt att komma till stugan nu, den har gått i vila, allt liv börjar försvinna. Studsmattan plockades ner idag också, det är sista markeringen ungefär. Men vi har ju underbara tider att se framemot. Först Halloween och sen julen. I år ska jag verkligen inte stressa alls faktiskt. Inte ett dugg! 
 
(null)
Jag har anmält mig till en Mindfulness-kurs idag, det blir andra gången jag går en sån och jag tyckte det var jättebra förra gången. Ännu bättre blir det nog nu för det verkar vara ett lite annorlunda upplägg som tilltalar mig.
 
(null)
Nu ska jag vila mig i väntan på Så mycket bättre. Jag hoppas att Louise Hoffsten pratar om MS i något av avsnitten. Jag har pratat mer om min MS på senaste tiden och det känns skönt. Det är läskigt att göra det och ibland kommer en ångestvåg över mig pga att jag skriver om det här i bloggen så alla kan läsa. Jag som inte är helt säkrad på arbetsmarknaden ligger risigt till pga att jag skyltar med en kronisk nervsjukdom, känns det som. Men jag har en mycket bra bromsmedicin och lever i stort sett som andra.
 
(null)
Jag vet inte vad det är som händer med bloggen, ibland försvinner min presentation!! Det har hänt ganska många gånger och det är rätt så drygt när man avskyr att skriva presentationer! Jag får spara ner nästa på datorn så att jag bara kan klistra in det nästa gång det försvinner...
 
Hem & trädgård | |
Upp