Söndertänkt hjärna

De här bilderna är tagna samma sekund, från min video för en liten stund sedan. Jag har i vanlig ordning svårt att somna och låg och grubblade på saker som vanligt. Bland annat: om någon frågar vem jag är, kan jag verkligen svara att jag är blå, modig och glittrig då? Ja... det kan jag väl, men då tror kanske folk att jag är galen! Men spelar det någon roll om dom tror det då? Och hur ska jag göra med utbildningen då? Ska jag fortsätta med den? Kommer jag klara av att möta alla människor med mitt känsliga hjärta? Kan sånna som jag verkligen bli behandlingsassistent? Jag ska nog börja måla allt jag drömmer på nätterna.. den drömmen om Gustav Fridolin skulle bli läskig, stackars honom.. hur kan jag drömma så mycket och detaljerat? 
och så började det blinka i mitt huvud.
(null)
Näe, nu har jag nog tänkt ihjäl mitt huvud. Det är så här det blir när hjärnan strejkar! Eller höll jag på somna? Det var nog inbillning.. 
men så blinkade det som fan igen!!
Hjälp, nu händer något, kan det vara hjärnblödning? Är det för att det är halloween nu?! Nu är andarna här för att skrämma mig! Nej nu får jag ge mig.
Och så vände jag på mig ifall det skulle vara lamporna från en bil som på något konstigt vis skulle ha lyckats lysa upp hela vardagsrummet och in hit till mig i sovrummet.. men det blinkade ändå.
Nej nu är det nog rymdvarelser som håller på landa, det här är inte normalt! 
Jag reste mig och gick till balkongdörren och tittade ut. Det var helt tyst, inget regn, inte en människa syntes till. Jag stod där en stund och var på riktigt rädd för att jag kanske verkligen hade tänkt sönder hjärnan. Men då började det blixtra, igen, och det bara fortsatte. Så många blixtar har jag aldrig varit med om. Och efter att jag filmat en stund så kom ösregnet. Mäktigt med vädret. Den ljusa bilden ser ut som mitt på dagen! Och det är samma sekund som den mörka! 
Det är häftigt, men jag är både trött och lättad. Det spelar nog in..

Tankar | |
Upp