Något stämmer inte

Kvällarna har kommit och jag har velat skriva, men min kropp har behövt legat raklång och huvudvärken har gjort att mobilen heller inte varit ett alternativ. Jag har varit med om många upplevelser de dagar jag inte skrivit här. Här om dagen när jag vilade så förvånades jag över att magen inte sved/värkte för varje andetag. Det kändes så lätt, så mjukt, varmt och tryggt att kunna ligga och andas utan smärta. Men då skenade tankarna iväg, jag blev stressad och värken kom tillbaka. Värre än innan, jag började kallsvettas och må illa. Det höll i sig några minuter men det kändes som en halvtimme!

(null)
Och idag vaknade jag på bra humör, vi gick upp, jag slappnade av och sträckte ut kroppen till yogastudio-appen, vi åt frukost och hamnade i soffan. Då började vi prata på att gå ut och spela bandy och vad vi ska vi göra med den här dagen och där.. där var det kört. Magen knöt sig, svetten och illamåendet kom och jag blev sängliggande ett tag innan vi kunde dra ut.
Efter att vi spelat lite bandy så åkte vi till köpcentret. Mardrömmen för mig men jag kan inte åka till badhuset (som jag ska till veckan) utan badkläder så jag fick bita ihop. Och tror ni inte att det var fullt med folk. Jävlar vad människor, jag måste ha missat något. En superREAdag eller något..? Med blicken ner i golvet tog jag mig iaf igenom folkmassorna. 
Till slut hamnade vi på Coop och där fanns en affisch-ställning, sån man bläddrar i ni vet, och medan jag bläddrade så blev jag så yr och den där jäkla kallsvetten kom igen. Usch! Vart jag än riktade blicken så fanns leksaker, inredning och folk och jag tänkte på trender, konsumtion, bloggar, stress och hets.
Jag vet inte varför det blir så här, man säger ångest och stress, men varför? Jag klarar ju av att vara på gymmet och gå på pass, där är det folk! 
Jag vet inte vad ska göra för att bli av med detta, jag gör allt som jag mår bra av och behöver inte stressa med jobb, studier eller annan skit, jag vilar, tränar och är med familjen och mår så bra i de stunderna. Jag måste ha stressat sönder min kropp under så lång tid. Jag blir lite arg för att jag inte lyssnade på kroppen tidigare.

Stress & ångest | |
Upp