Skogen

Vi åkte till stugan för att kolla läget efter stormen, och så hade Max tagit med sig svampboken för att vi skulle lära oss mer. Det var så roligt att leta efter alla möjliga svampar istället för enbart kantareller, mycket enklare ;)

(null)
Jag vek av stigen och lufsade runt för mig själv en liten stund och då kom jag att tänka på Creepypodden. Märkligt att jag inte blev skräckslagen på ett sätt, men det är stor skillnad på att ligga hemma i sin trygga vrå i mörkret och bli skrämd av den avlägsna, läskiga skogen och på att faktiskt befinna sig i den.
 
(null)
Nu är det här ingen stor skog vi var i, men jag kände mig inte rädd alls. Jag har aldrig skrämts av skogen  mer än att jag bli stressad om jag hör ett högt brak eller så, det kan ju komma djur som inte är överlyckliga över människans sällskap. Men trots att jag känner mig trygg i skogen så kan jag inte låta bli att fundera över om det finns något mer där ute, något som vi inte känner till. Det är både spännande och läskigt att tänka på det. Med vad kan vara läskigare än människan? Egentligen..
Nu ska jag snart hänga tvätt och sen gå bort till en vän. Vi ska prata om spännande saker, kanske så pass att jag knappt vågar gå hem. Det brukar sluta så.. 
OBS! Vi åt inte svamparna i korgen, och ska inte heller, och det rekommenderas inte!
 
Allmänt | |
#1 - - Jessica:

Ha ha, blev lite orolig över fynden i korgen=) Härligt med dag i skogen!

Svar: Ja det förstår jag 😅 Var tvungen att tillägga varningen i slutet ifall någon helt utan svampkunskap kikar in och känner sig inspirerad 😬
Iza Kihlström

Upp